All images © Daniel Lubner

Feel free to save and share individual pictures below for personal use on social media

For commercial and media use contact me

Tag it with @retouchedreality on Instagram or Facebook

Enjoying MY work?

KIF Örebro – IK Uppsala

Den längsta försäsongen nånsin börjar äntligen nå sitt slut när Damallsvenskan har fått ok att dra igång i slutet av juni. Tänker att spelarna inte kan vara gladare och till sist få ett mål att sträva mot med sina träningar. Som fotograf är jag också väldans glad att säsongen är igång att man har fortsatt access till sidlinjen.

KIF tog så emot IK Uppsala för en träningsmatch i strålande sol. En jämn tillställning där det syns att spelarna inte riktigt är igång till 100% men viljan finns där. Ett bra tillfälle att prova nya truppen och känna sig fram innan det blir allvar. Två jämna lag från start men ändå ett visst övertag från Örebros sida. Allt mer så ju längre in i matchen vi kommer.

Uppsala slår in första målet i 21:a minuten, men minuterna senare kvitterar KIF genom Heidi Kollanen. Efter det är det mer och mer ett KIF som jagar det där ledningsmålet. KIF har en och annan chans som bland annat när Sara Lilja får till ett bra skott i ribban. Trots detta slutar matchen 1-1.

En bra inledning på denna förskjutna säsong. Ska bli väldigt trevligt att se vad denna trupp åstakommer denna säsong. Många intressanta spelare på pappret med en bra blandning av rutin och kommande stjärnskott.

Så här kommenterade amerikanska nyförvärvet Cali Farquharson dagens insats:

Im really glad we are finally seeing the pitch. It gives us a chance to see what we can improve upon before season starts. Overall pleased with our performance but still upset we didnt win. I love to win and always want to win no matter the game.

Här kommer så lite bilder från matchen.

SHARE IT!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter

Enjoying MY work?